• Fs_borg

Heilpraktik og massage ved Camilla Borg

camillaborgJeg kan hjælpe og støtte din krop til selvhelbredelse.

Vi har alle evnen til at helbrede os selv og komme tilbage til vores sunde kerne, nogle gange har vi bare brug for et skub. Det skub vil jeg gerne være med til at give dig.

Heilpraktik er regulationsterapi med naturlige metoder der søger at hjælpe kroppen til at helbrede sig selv ved at tilføre det den mangler, og fjerne det der er for meget.

Heilpraktik omfatter flere elementer som fx homøopati, plantemedicin og irisanalyse. Ordet ’heil-praktik’ betyder oversat til dansk "helbredelses-praksis". Mange af de discipliner, heilpraktikken anvender i dag, anvendes i det meste af Europa af både læger og naturmedicinske behandlere og har sin oprindelse i folkemedicinen.

I Tyskland blev heilpraktikken i 1936 statsanerkendt som frit erhverv, i 1939 blev heilpraktikerloven vedtaget, og i 1954 blev heilpraktikken del af den offentlige sygesikring.

Jeg har modtaget 200 timers undervisning i healingsmassage på kursusstedet Kilden i Valby (www.kilden.dk).

Det er en meget behagelig, omsorgsfuld og afspændende form for massage der foregår med olie. Med langsomme, faste strøg øges blodgennemstrømningen til alle dele af kroppen, og massagen kan hjælpe til at forløse muskelspændninger og give fysisk og psykisk velvære.

En behandling varer 75-90 minutter, og kan bruges som ren forkælelse til dig selv, eller du kan forære en massage i gave til en anden. Ring og hør nærmere.

Kontakt

Camilla Borg
tlf: 5192 4588
e-mail: camilla@vitalbalance.dk
www.vitalbalance.dk


Læs mere om terapeuter / behandlere


Læs mere om erhverv


Haver til Maver 2012


Læs meget mere om Hallingelille